Honing-mosterd dressing met balsamico azijn


Dit is een variatie op de Romige honing-mosterd dressing. Deze dressing is lichter en zoeter dan de Romige dressing en is daarom lekker bij bijvoorbeeld Tonijnsalade of Gerookte kipsalade met appel en walnoten. De ingekookte balsamico azijn heeft mijn voorkeur omdat deze niet zo zuur is. De verhoudingen tussen de ingrediënten kun je naar smaak aanpassen.

Bereiding
5 minuten

Ingrediënten
3 eetlepels honing
3 eetlepels olijfolie
1 ,5 eetlepel mosterd
0,5 eetlepel balsamico azijn
of
1,5 eetlepel ingekookte balsamico azijn

Bereiding
Voeg de ingrediënten samen in een kommetje en roer ze door elkaar.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerechten, Sauzen en dressing en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s