Jus


Van mijn moeder heb ik geleerd hoe je de lekkerste jus maakt. Gebruik wanneer je jus wilt maken nooit olie, maar altijd boter (lees ook: Bakken in de koekenpan). Giet nadat je het vlees gebakken hebt een plens water in de pan. Roer het aanbaksel los terwijl het water gaat koken. Voeg naar smaak wat strooibouillon toe (tuinkruiden of runderbouillon). Schud er ook nog een beetje bindmiddel bij, zodat de jus net iets dikker wordt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerechten, Sauzen en dressing en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s