Crostini met pesto en artisjok


Niets is eenvoudiger dan crostini. Er zijn vele soorten geroosterde gemarineerde artisjokken verkrijgbaar, dus kies uit welke je het lekkerst vindt. Je kunt in plaats van artisjok ook (zelf)gedroogde tomaat gebruiken of gebruik de tomat en artisjok gewoon allebei!

Bereiding
5 minuten

Benodigdheden
2 eetlepels pesto
2 eetlepels crème fraîche
12 dunne sneetjes baguette
verse basilicum blaadjes
klein potje geroosterde artisjokharten
peper

Bereiding
Roer de pesto en crème fraîche door elkaar en zet het mengsel opzij. Gril of rooster de sneetjes stokbrood tot ze aan beide kanten goudbruin zijn. Besmeer elk toastje met pestoroom en leg er een stukje artisjokhart op. Garneer het geheel met een blaadje basilicum.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Hapjes en snacks en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s