Crostini met pesto en gedroogde tomaat


Niets is eenvoudiger dan crostini. Een variatie op dit recept is de crostini met geroosterde artisjokke.

Bereiding
5 minuten

Benodigdheden
2 eetlepels pesto
2 eetlepels crème fraîche
12 dunne sneetjes baguette
verse basilicum blaadjes
(Zelf)gedroogde tomaatjes
Ingekookte balsamico azijn (optioneel)
peper

Bereiding
Roer de pesto en crème fraîche door elkaar en zet het mengsel opzij. Gril of rooster de sneetjes stokbrood tot ze aan beide kanten goudbruin zijn. Besmeer elk toastje met pestoroom en leg er een tomaatje op. Giet er, als je het in huis hebt, een druppeltje ingekookte balsamico azijn overheen. Garneer het geheel met een blaadje basilicum.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Hapjes en snacks en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Crostini met pesto en gedroogde tomaat

  1. Pingback: soepen-Romige rucolasoep | | Restaurant De MeinRestaurant De Mein

  2. Pingback: tapas-Romige rucolasoep | | Koken met MarcoKoken met Marco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s