Braadpan


In een braadpan kun je vlees braden of stoven. Bij beide technieken gaat het erom dat de warmte heel geleidelijk aan het gerecht wordt afgegeven. Daarom is een braadpan ook altijd gemaakt van ijzer, meestal gietijzer. Dit materiaal geeft de warmte op de juiste manier af. Kies voor een niet al te kleine braadpan. Vooral stoofgerechten kunnen veel volume hebben en niets is ergerlijker dan dat de pan te klein is. Een braadpan zonder kunststof handvatten kun je tevens in de oven gebruiken.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Keukengerei en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s