Braadslede


Een braadslede gebruik je voor het braden van vlees of het roosteren van groenten in de oven. Ook het grillen van dunne stukjes vlees en groente kan met een braadslede onder het grillelement in de oven. Gietijzer is het beste materiaal. Het geleid de warmte goed en gelijkmatig. Het gerecht wordt mooi bruin. Gietijzer kun je ook op het fornuis verwarmen. Zo kun je vlees bijvoorbeeld in de braadslede al aanbraden of je kunt na het braden een saus in de braadslede maken. Een tip: was de braadslede alleen met heet water af. Zo vormt zich als het ware een natuurlijke antiaanbaklaag.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Keukengerei en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s