Hapjespan


De hapjespan is veelzijdig. Het verschil met een kookpan is dat de hapjespan voorzien is van een antiaanbaklaag. Zo kun je er in bakken en roerbakken, maar vooral groenten en vis stoven gaat erg goed in een hapjespan, omdat door de relatief dunne bodem de warmte snel veranderd kan worden. Wanneer er bijvoorbeeld te veel vocht in de pan zit en de temperatuur eventjes omhoog moet, kan dit snel geregeld worden. Vlees kun je beter in een braadpan stoven.

Lees ook: Groenten stoven en Vis stoven

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Keukengerei en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s