Pasta met rode pesto, kip en rucola


Deze simpele pasta is perfect wanneer je niet veel tijd hebt om te koken. Het is snel te bereiden en toch veel lekkerder (en gezonder!) dan een kant-en-klare hap.

Bereidingstijd
15 minuten

Benodigdheden
Kipfilet (1 per persoon)
Cherrytomaatjes
Tagliatelle of penne pasta
Rucola
Pesto Rosso

Bereiding
Snijd de kipfilet in stukjes en bak ze in een wok in ca. tien minuten rondom goudbruin. Kook ondertussen de pasta volgens de richtlijnen gaar; iets langer dan ‘al dente’, omdat pesto overwegend olie-gebaseerd is (lees: Pasta koken).

Zet het vuur onder de wok nu laag. Snijd de tomaatjes in helften en bak ze heel kort (ongeveer één minuut) mee. Schep nu de pasta in de wok en voeg tot slot naar smaak een paar lepels pesto toe. Schep de pasta op de borden en leg er een paar takjes rucola bovenop.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Pasta en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s