Koekenpan


Een koekenpan heeft een groot, plat oppervlak dat de warmte gelijkmatig geleidt. Dat is precies wat je nodig hebt om alles overal even bruin te laten worden. Een antiaanbaklaag is onmisbaar: gerechten bakken niet aan en je hebt voor het bakken minder vet nodig. Kies wel een koekenpan met een iets hogere kwaliteit. De antiaanbaklaag is sterker en gaat langer mee en de bodem is over het algemeen dikker. Ga wel altijd voorzichtig met deze pannen om en gebruik altijd houten of plastic spatels.

Lees ook: Bakken in de koekenpan

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Keukengerei en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s