Kookpannen


De basis voor iedere keuken.
Kookpannen zijn bedoeld om ingrediënten in een vloeistof aan de kook te brengen en gaar te laten worden. Het beste materiaal voor kookpannen is roestvrijstaal. Het is duurzaam, werkt snel, houdt de warmte goed vast en is gemakkelijk schoon te maken. Voor bakken zijn kookpannen minder geschikt. In roestvrijstaal loop je het risico dat het aanbrandt. Een steelpan is handig voor het koken van sauzen en gerechten die vaak moeten worden doorgeroerd.

Lees ook: Groente koken, Pasta koken en Rijst koken

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Keukengerei en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s