Meloenhapjes met pamaham


Het zoete van meloen en het zoute van parmaham zijn een heerlijke combinatie. Als voorgerecht, maar ook als hapje. Je kunt hiervoor het beste een netmeloensoort, zoals de galia, honeydew of cantaloup meloen, nemen. Parmaham van de slager is kostbaar, maar heeft wel de meeste smaak.

Je kunt de ham draperen, oprollen of om de meloen heen wikkelen. Zet de ham met een prikker vast.

Tip: Met satéstokjes kun je leuke fruit spiesjes maken.

Presentatie ideeën

      

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Hapjes en snacks en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s