Auberginerolletjes met zongedroogde tomaatjes en brie


Dit mediterraanse recept komt van mijn schoonmoeder, Marga. Heerlijk als hapje of als voorafje.

Voor 4 personen
Bereidingstijd
10 minuten + 20 minuten oven

Benodigdheden

  • 1 aubergine
  • brie
  • walnoten
  • zongedroogde tomaten
  • olijfolie
  • knoflook
  • peper en zout

Bereiding

Snij de aubergine in de lengte in dunne plakken, eventueel met een kaasmes. Smeer de plakken met een dun laagje olijfolie en besprenkel met peper, zout en fijngeknepen knoflook. Leg daar een dun plakje brie overheen. Leg er tot slot wat walnoten en tomaten op en rol de plakken op. Je kunt ze eventueel met cocktailprikker vast zetten.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Elegante voorgerechten, Hapjes en snacks en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s