Framboise kir royale


Ideaal voor een zomers buitenfeest, als zachte fruitsoorten heerlijk rijp en geurig zijn.

  • 25 ml crème de framboise
  • 1,125 dl zeer koude champagne
  • verse frambozen als versiering

Schenk de crème de framboise in een champagneflûte en vul aan met koude champagne. Leg een paar frambozen in het drankje en serveer meteen.

Variaties

Dry Orange Royale
Vervang de crème de framboise door orange curaçao. Leg een knoopje in een dun reepje sinaasappelschil en leg deze in het drankje.

Wild Strawberry liqueur
Vervang de crème de framboise door crème de fraise de bois (bosaardbeien likeur) of crème de fraise. Laat wat bosaardbeitjes of een plakje aardbei in de drank drijven.

Cassis Royale
Vervang de crème de framboise door creme de cassis en hang een klein bosje zwarte besjes over de rand van het glas.

Cherry Ripe Royale
Vervang de crème de framboise door cherry brandy of crème de cerise. Hang een takje met 2 kersen over de rand van het glas.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Creme de framboise, Mousserende wijn en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s