Word lid

Wil je behalve een email subscription (aanmelden kan in de sidebar rechts) ook een echte Cooking Blonde worden, recepten plaatsen en gezellig kokkerellen met ons? Word dan lid van deze website!

Wat moet je doen?

Cooking Blondes wordt gehost door WordPress. Dit betekend dat je, om lid te worden, een WordPress account aan moet maken en met WordPress moet leren omgaan. Het is een simpel, gebruikersvriendelijk programma, maar voor de zekerheid heb ik alles toch stap voor stap uitgelegd. Zorg ervoor dat je in ieder geval de hoofdstukken met een ! leest. Heel veel plezier bij de Cooking Blondes Club!

And remember: Blondes DO have more fun!

5 reacties op Word lid

 1. missmanjo zegt:

  Hi Blondes,
  Ik zou graag lid van de club willen worden. Kan dat?
  Groetjes, Manjo

  • Florence zegt:

   Hai! Wat leuk, bedankt voor je reactie! Dat kan zeker!

   Ken je 1 van ons persoonlijk, of heb je ons op eigen houtje gevonden. Zoals al in de beschrijving staat heb ik deze website voor mezelf en mn vriendinnetjes gebouwd en tot nu toe doen alleen nog maar mensen mee die we persoonlijk kennen. Dus dan zou jij de eerste echte nieuwe zijn :D!

   Ik begrijp dat het systeem voor gebruikers zo niet optimaal werkt (ivm met wordpress enz) maar als we wat meer leden krijgen overweeg ik om een eigen domeinnaam te kopen. Dan kan zou hij ook wat meer gebruikersvriendelijk worden.

   Dus wat zeg je er van? Zal ik je toevoegen?
   Groetjes, Floor

  • Florence zegt:

   Of te wel: de aspiratie is om er iets groots van te maken, als er genoeg animo is. Je bent dus heel erg welkom 🙂

 2. missmanjo zegt:

  Oei, de eerste outsider. Dat maakt het een beetje eng 😉
  Nee, zonder flauwekul: ik vind het heel leuk. Ik denk dat ik wel wat anders ben dan jij of jouw vriendinnetjes, ik geloof dat ik qua leeftijd eerder zou matchen met jouw moeder. Maar als jullie dat geen probleem vinden, voeg me dan maar toe.

  Ik vond jullie toen ik een recept zocht voor geroosterde Provençaalse groente. Google zette jullie zowat bovenaan en al rondkijkend op de site vond ik wat recepten die ik wel interessant vond.
  Er zijn wel meer sites (of blogs, of andere webpagina’s) waarvan ik al meteen denk dat ik er later nog wel eens op wil kijken. Onder mijn favorieten opslaan heeft geen zin, daar staat al zo veel. Dus registreer ik mezelf in zo’n geval. Vandaar.

  Groetjes, Manjo

  • Florence zegt:

   Ja ik zag idd ook al dat wij in Google heel hoog staan. Best vaag want ik heb er niks speciaals voor gedaan. Maar hartstikke leuk, ik heb je toegevoegd!

   Je kunt nu ook je eigen recepten uploaden, als je dat zou willen. Het enige nadeel van wordpress is dat jij geen plaatjes in kunt voegen. Dat heeft met rechten te maken. Je kunt het nalezen in de instructies. Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s