Grasshopper


Crème de menthe zorgt in dit romige drankje voor een koele tint groen. Gebruik witte crème de cacao, want bruine crème de cacao resulteert in een donkere, modderige plas – al doet dat niets af aan de lekkere smaak! Strooi een beetje geraspte chocolade op het drankje en u heeft een prachtige creatie!

  • ijsblokjes
  • 25 ml witte creme de cacao
  • 25 ml groene creme de menthe
  • 25 ml dunne room
  • geraspte chocolade, als versiering

Doe 6 ijsblokjes in een cocktailshaker; voeg de creme de cacao en de room toe en schud flink. Schenk het door een zeef in een cocktailglas en bestrooi met geraspte chocolade.

Variaties

Leaping Grasshopper
Vervang de room door 25 ml wodka.

Mocha Hopper
Vervang de crème de menthe door Kahlúa of Tia Maria.

Amarula Gasshopper
Vervang de room door 25 ml Amarula –  een drank gedestilleerd uit de in Zuid-Afrika groeiende zoete marulavrucht

Banana Hopper
Vervang de crème de methe door crème de banane.

Dit bericht werd geplaatst in Creme de cacao, creme de menthe en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie