Links invoegen

Het toevoegen van links in recepten maakt het voor de lezers makkelijker om de website te navigeren. Het toevoegen van links is niet moeilijk. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor een korte instructie. Er zijn 4 situaties waarin gelinkt kan worden:

  • Jouw recept is een variatie op een al bestaand recept
  • Er is een bestaand(e) recept, techniek of keukengerei in jouw recept verwerkt (zoals bijvoorbeeld de jus in Varkensfiletrolletjes met asperges)
  • Jouw recept is van een ander recept gemaakt of andersom (zoals bijvoorbeeld de soep die je van geroosterde groenten kunt maken)
  • Jouw recept zou erg lekker zijn met een al bestaand recept

Als het met de links niet helemaal gelukt is, is dat niet erg. De beheerder zal voor het publiceren van je recept controleren of er nog links toegevoegd kunnen worden.

In het recept Varkensfiletrolletjes met asperges wordt veel gelinked. Klik op de link en bekijk het recept voor een voorbeeld.

Links Invoegen

Controleer voor je begint met het schrijven van je recept of er al soortgelijke recepten op Cooking Blondes staan. Vul alle zoekwoorden die met jouw recept te maken hebben in in de zoekmachine.

Selecteer de tekst die in een link moet veranderen en klik vervolgens op het Link icoontje in de editor.

Typ in het pop-up scherm de titel van het bericht waar je naartoe wil linken.

WordPress zoekt daar dan automatisch de juiste url bij. Klik op Link toevoegen.


Hoe voeg je links in?